Word ally!

Allies van ReAlliance weten wie hun eind-consumenten zijn, creëren volledige circulariteit in hun verpakkingen en zijn voorbereid op toekomstige regelgeving.

Jouw voordelen als ally van ReAlliance

Icoon die klantdata weergeeft

Weet wie jouw producten gebruiken

Voor producenten en bedrijven is er vaak geen directe verbinding met de klant. Allies krijgen toegang tot het dashboard waar alle data van de consumenten wordt weergegeven. Vergaar nieuwe inzichten en blijf op de hoogte van jouw circulariteits doelen.

Icoon die wetgeving illustreert

Wees voorbereid op aangescherpte wetgeving

Europese-, nationale- en lokale regelgeving voor het circulariteit probleem is geen toekomstmuziek meer. Om de circulariteit doelen van 2025 te halen wordt de wetgeving op single-use plastics aangescherpt. ReAlliance biedt certificaten waarmee je kunt aantonen dat jouw verpakkingen aan de circulariteit eisen voldoen.

Icoon die recycling weergeeft

Draag bij aan een betere wereld

De verpakkingen van onze allies zijn volledig circulair. Wij bieden een oplossing voor het inzamelen, sorteren en recyclen. De gesorteerde afvalstroom wordt door onze partner Obbotec volledig gerecycled.

Meld je aan als ally!Log in op het ally dashboard

Waarom starten met closed loop recycling?

Een icoon die belastingen illustreert

Voorbereid op een nieuwe belastingen

ReAlliance zal anticiperen op en meegaan met de nieuwe regels van de overheid met betrekking tot het toekomstige belastingstelsel. In de toekomst worden natuurlijke hulpbronnen zwaarder belast, en tegelijkertijd worden belastingen op arbeid significant verlaagd. Deze "tax shift" zal leiden tot meer banen, meer duurzame groei, minder uitstoot en minder importafhankelijkheid. De belastingverschuiving is dus een cruciale strategie voor groen en inclusief herstel. Het platform van ReAlliance is gebouwd op hetzelfde beginsel, klaar zijn voor een duurzame toekomst.

Icoon die plastic verpakkingen illustreert

Plastic Pact 2025

In 2019 heeft het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat alle krachten gebundeld in het plastic recycling probleem. Deze gezamenlijke inspanning resulteerde in een Plastic Pact (Link op Plastic Pact: https://www.plasticpact.nl ) dat werd ondertekend door 75 verschillende bedrijven die een sleutelrol vervullen in de FMCG-toeleveringsketen. Het doel van de gezamenlijke inspanning: in 2025 zijn plastic producten en verpakkingen voor eenmalig gebruik die door Plastic Applying Industries op de Nederlandse markt worden gebracht, waar mogelijk en zinvol herbruikbaar, maar in alle gevallen 100% recyclebaar.

Icoon die normen en afspraken illustreert

Creating norms for environmental impact

Bedrijven worden gedwongen hun milieu-impact te compenseren. Tegen 2050 moeten alle bedrijven volledig circulair zijn. Dit zou kunnen door te betalen voor hun CO2-impact door het planten van bomen in andere delen van de wereld. Dit vermindert echter niet de milieuschade die wordt gemaakt en er is geen standaard voor hoeveel te compenseren. Daarom moeten bedrijven hun toeleveringsketen aanpassen en hun milieu-impact verminderen. Met ReAlliance wordt dit probleem opgelost zonder te betalen voor de CO2-uitstoot en de milieu-impact te verminderen door hun afval te recyclen. Door bondgenoot te worden van ReAlliance wordt ook een standaard gecreëerd door ervoor te zorgen dat producenten beloond worden met certificaten die de duurzaamheidsactiviteiten van het bedrijf aangeven.

Word ally van ReAlliance en creëer een volledig circulaire waardeketen

Word ally!